Veilig kopen

 

'Verkoop op afstand‘

Ter bescherming van consumenten bestaat er de wet ‘Verkoop op afstand‘, waaraan wij ons uiteraard houden: Na ontvangst van de artikelen heb je het recht om deze, zonder opgave van reden, binnen veertien dagen te retourneren, mits deze ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking worden retour ontvangen. De kosten van het retour zenden komen voor jouw rekening. Het door jou betaalde bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op je bankrekening. Tip: bewaar altijd een bewijs als je een product terugstuurt. Bijvoorbeeld een bewijs van terugzending van het postkantoor. Zie ook Algemene voorwaarden en Retourneren.


Hoe kan ik veilig betalen?

Je kiest zelf de betaalmethode tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.
Dit kan op 3 manieren:

1. Je betaalt via iDEAL (internetbankieren). Alleen mogelijk binnen Nederland

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en direct je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Aan betalingen via iDEAL zijn geen kosten verbonden. iDEAL ondersteunt betalen via: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Wil je meer weten over iDEAL, klik dan hier.

 

2. Je betaalt vooruit via je bank

Door het totaalbedrag over te maken op onze bankrekening IBAN: NL72RABO 0307 5488 99. t.n.v. Aleactes BV te Schiedam, onder vermelding van het bestelnummer en klantnummer. Wij gaan tot verzending over als het totaalbedrag bij ons ontvangen is.

Woon je in het buitenland (behalve België) en je wilt toch van yerba mate kunnen genieten, neem dan even contact met ons op. Je kunt gewoon je favoriete yerba bestellen maar de verzendkosten zijn afhankelijk van het land waarnaar je bestelling verzonden moet worden.


3. U betaalt aan de postbode (rembours).

Dit is alleen mogelijk voor klanten binnen Nederland.Wat gebeurt er nadat ik besteld heb?

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mail adres. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, klik dan hier. Wanneer je bestelling verzonden is krijg je hiervan bericht en ontvang je in de bijlage van je mail een tekstdocument van je faktuur welke je digitaal kan bewaren, maar ook kan uitprinten t.b.v. je administratie.

Daarna wordt je bestelling zo spoedig mogelijk thuisbezorgd.