Meta Mate 23 Tereré Organic | 500 gram

Niet op voorraad

9,95

Prijs incl. BTW,
excl.verzendkosten

Aflevergewicht: 525 g
Beschikbare levermethoden: afhalen | geen verzendkosten | afhaallocatie Schiedam, Pakketpost in Nederland, Pakketpost naar België

Deze frisse Meta Mate groeit in de oerbossen van Brazilië, is biologisch en bevat geen chemische meststoffen of pesticiden en is vacuum verpakt. 

De milde smaak is ideaal voor beginnende Yerba Mate drinkers. Creeer je eigen unieke smaak op warme zomerdagen door Meta Mate koud te drinken en aan te lengen met vruchtensappen. Maar natuurlijk kan je Meta Mate op de traditonele manier bereiden in een kalebas met bombilla.

De relatief korte opslag van 6 maanden geeft deze yerba een frisse smaak en verzekert dat de andere bestanddelen zoals mineralen, vitaminen en antioxidanten goed behouden blijven. 

 
Ingrediënten: 100% biologische yerba mate (con palo - met stokjes)fairtrustgreen-e1376149949129Het is in Europa niet mogelijk om yerba mate als Biologisch te certificeren. 
Fair Trade laat geen autonomie toe voor kleine boeren. Meta Mate voldoet aan alle eisen van zowel bio- en fair trade naast het feit dat de boeren geen personeelsleden zijn. Net als de yerba mate zijn er andere producten die met een vergelijkbare situatie geconfronteerd werden. Dit is waarom Fair Trust certificering in het leven is geroepen. Fair Trust betekent dat de consument volledige transparantie krijgt over van waar de producten afkomstig zijn, hoe ze worden verwerkt en de financiële kant van de zaak.

 

Klanten die dit product kochten, kochten ook

Aflevergewicht: 525 g
Aflevergewicht: 525 g
Aflevergewicht: 100 g
*

Prijzen incl. BTW,
excl. verzendkosten


Blader ook door deze categorieën: Meta Mate - wilde yerba mate, organisch | biologisch, Toon Alles, uit Brazilië