CBSé Silueta | 500 gram

Op voorraad
Wordt verzonden binnen 1 - 2 dagen

6,55

Prijs incl. BTW,
excl.verzendkosten

Aflevergewicht: 525 g


Beschikbare levermethoden: afhalen | geen verzendkosten | afhaallocatie Schiedam, Pakketpost in Nederland, Pakketpost naar België

 

In yerba mate CBSé Silueta zijn heerlijke aroma’s van Rosa Rubiginosa (rozenbottel), Venkel, Fucus, Menthol, Citroenverbena en Boldo toegevoegd. Deze worden gecombineerd met een vleugje groene appel die een leuke, blijvende smaak geeft. Ook bevat het de vitamines B1, B2, B5, B6, B9, B12 en zink. Het is geweldig voor de mensen die een evenwichtige voeding willen. De yerba mate, Venkel en Fucus helpen om giftige stoffen af te voeren. De Boldo en de Citroenverbena hebben spijsverterings- en hepatoprotectieve (levercelbeschermende) eigenschappen. Deze yerba mate is een goede hulp bij het verliezen van gewicht, tegelijk met goede voeding, regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. De Rozenbottel doet u goed voelen. CBSé Silueta is glutenvrij.

 

yerba mate cbse silueta

 

Ingrediënten: yerba mate (con palo - met stokjes), pennyroyal, rozenbottel, venkel, fucus, munt, citroenverbena, boldo, natuurlijke smaakaroma's, vitaminen (B1, B2, B5, B6, B9, B12), zink, kalium - Zie ook het kruiden overzicht.


Let op: mensen met nierziekte en vrouwen die zwanger willen worden of al zwanger zijn kunnen deze yerba mate beter niet drinken vanwege Pennyroyal.

De geschiedenis van CBSé begon in 1978. Rond die tijd besloten de oprichters om een nieuw product op de markt brengen, een combinatie van Yerba Mate en bergkruiden: de eerste gecombineerde yerba mate in Argentinië.
Het bedrijf begon als een klein familie project met een fabriek en een magazijn in Santa Fe. Men is uit gaan breiden en tegenwoordig hebben ze plantages in de provincies Misiones, San Juan en hebben zij opslag in Córdoba en La Rioja.

Klanten die dit product kochten, kochten ook

Aflevergewicht: 525 g
Aflevergewicht: 525 g
Aflevergewicht: 100 g
*

Prijzen incl. BTW,
excl. verzendkosten


Blader ook door deze categorieën: CBSé, uit Argentinië, spijsvertering, diverse extra kruiden, Toon Alles, afvallen, voor starters